Μητσοτάκης :”Μακάρι να κάνουν συνέδριο κάθε χρόνο για να μας θυμίζουν από τι γλιτώσαμε” (σειρά video)

Αναφερόμενος στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μητσοτάκης τόνισε χαρακτηριστικά: «Μακάρι να έκαναν Συνέδριο κάθε χρόνο για να μας θυμίζουν από τι γλυτώσαμε, ένα αφόρητο μείγμα τοξικότητας, χυδαιολογίας, λαϊκισμού και εντάσεων που δεν αρμόζει σε κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης».

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ ΓΙΝΕΤΑΙ “ΠΑΡΤΥ” ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ

Το απόλυτο Top 10 του συνεδρίου όπως το βρήκαμε στα social media

Παρακολουθήστε σε ένα 8λεπτο βίντεο τα όσα απίστευτα διαδραματίστηκαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Οι εντάσεις, οι αποδοκιμασίες, τα ευτράπελα, τα συνθήματα από το παρελθόν και οι εικόνες που θυμίζουν άλλες εποχές κυριάρχησαν στο τριήμερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο.

Το τεταμένο κλίμα που επικράτησε από την αρχή του 3ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ —με αποδοκιμασίες, απειλές ακόμα και ύβρεις κατά ομιλητών— κορυφώθηκε το βράδυ της Κυριακής κατά την τελευταία μέρα της κομματικής διαδικασίας. Αφορμή ήταν οι διαφωνίες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια των ψηφοφοριών για τις αλλαγές στο καταστατικό, με συνέπεια να απαιτηθεί ακόμα και η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα.

Η αριστερά έχει το ηθικό πλεονέκτημα να ζητάει από τον στρατό να κάνει πραξικόπημα… Για όσους έχετε απορίες… ΔΕΙΤΕ στο 0.18 τις δηλωσεις Μανιού τ βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο..

Δεν έκλεισαν οι λογαριασμοί στον ΣΥΡΙΖΑ – Το Συνέδριο επισημοποίησε τη ρήξη

Εικόνα
Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Δεν έβρισκαν εφορευτική επιτροπή. Αποχώρηση των στελεχών της ομπρέλας. Σκουρλέτης,Τσακαλώτος,Τσίπρας σε έντονο διάλογο. Στο βίντεο ακούγεται από σύνεδρο:αρχίσαμε πάλι τις μ@λακίες,είμαστε μόνο για 3-4% …

…ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΑ…

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις