Συγκίνηση του Μπουρλά από τον εμβολιασμό του πεθερού του στην Ελλάδα

 Τη φωτογραφία του πεθερού του, Ισαάκ Αλχανάτη, ο οποίος στα 84 του χρόνια εμβολιάστηκε ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ο Έλληνας διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Αλβέρτος Μπουρλάς.

Την ανάρτηση συνοδεύσει με ένα κείμενο που δείχνει τη συγκίνηση τού επικεφαλής της Pfizer, που πρώτη έδωσε στην κυκλοφορία το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

«Αυτός είναι ο πεθερός μου, το πρώτο μέλος της οικογένειάς μας που έλαβε την 1η δόση του εμβολίου. Στα 84, ανήκει στις υψηλού κινδύνου ομάδες και περίμενε υπομονετικά τη σειρά του στην Ελλάδα. Εχω ακούσει πολλές ιστορίες από ανθρώπους συγκινημένους όταν βλέπουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να εμβολιάζονται. Τώρα, ξέρω αυτό το συναίσθημα», είπε χαρακτηριστικά ο Ελληνας επικεφαλής της Pfizer.

Χθες, εξάλλου, ο Ισαάκ Αλχανάτης που ζει στη Θεσσαλονίκη μίλησε για τον εμβολιασμό του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Οπως είπε, ανήκει στην πρώτη κατηγορία πολιτών που εμβολιάζονται και ειδοποιήθηκε μέσω SMS. O 84χρονος πεθερός επικεφαλής της Pfizer έκανε το εμβόλιο στον Αγιο Παύλο και όπως είπε «η οργάνωση ήταν τέλεια». 

«Ο γαμπρός μου ήξερε ότι θα κάνω το εμβόλιο και λίγο-πολύ συγκινήθηκε» είπε ο κ. Αλχανάτης.

Πριν περίπου δύο μήνες, χαριτολογώντας ο κ. Αλχανάτης, μιλώντας σε άλλη εκπομπή, είχε ζητήσει από τον γαμπρό του να του στείλει «μια σακούλα εμβόλια για την παρέα», αλλά τελικά περίμενε υπομονετικά τη σειρά του

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο